Hungary
HU EN

Közelgő rendezvények

MEET4BUSINESS AGRA 2017 - Nemzetközi üzletember találkozó
2017.08.29.
|
Cesta na stadion 2 9250 Gornja Radgona
A Maribor Development Agency által szervezett B2B üzletember találkozó az 55. AGRA Nemzetközi Agrár és Élelmiszeripari vásár keretein belül kerül megrendezésre, melyet augusztus 26 és 31 között tartanak.
...
Riga Food 2017 - Nemzetközi üzletember találkozó
2017.09.08.
|
International Exhibition Company BT 1
A kilencedik Riga Food - Nemzetközi üzletember találkozó a Lett Technológiai Központ szervezésében, Rigában kerül megrendezésre az egyik legnagyobb élelmiszeripari vásár keretében.
...
SPACE 2017 - Élőállat és mezőgazdaság - Üzletember találkozó
2017.09.12.
|
Rennes, France International Club
Az üzletember találkozó a SPACE kiállítás mellett a franciaországi Rennes-ben lesz megtartva. A találkozó a kiállítóknak és a látogatóknak 30 perces személyes találkozókat tesz lehetővé, melyek során üzleti vagy technológiai együttműködésekről is megállapodhatnak.
...
FOODSEG Symposium melletti Agro-food üzletember találkozó
2017.09.14.
|
Veterinärplatz 1, 1210 Vienna, Austria
Rendezvény az élelmiszer ellátásilánc minden résztvevője számára (mezőgazdaság - takarmány- élelmiszer - fogyasztók). Részvételi díj €250/fő.
...
Business opportunities in the circular economy - Reducing, Reusing and Recycling – Nemzetközi üzletember találkozó 2017
2017.09.19.
|
Norwegian Center for Design and Architecture), Oslo
Nemzetközi üzletember találkozónk az „Üzleti lehetőségek a körkörös gazdaságban – Csökkentés, Újrafelhasználás és Újrahasznosítás” elnevezésű konferencia mellett kerül megrendezésre.
...
Még több rendezvény ▹

Archív rendezvények

Demo Plast Vest - Nemzetközi üzletember találkozó
2017.06.21.
|
310375 Arad, 300 Aurel Vlaicu Roadway, Romania
A Demo Plast Vest 2017 kiállítás és vásár a műanyagfeldolgozó, gumi és kompozit anyag feldolgozó ipar szereplői számára szervezett nemzetközi esemény. A 4-napos esemény első napján kerül megrendezésre az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében egy nemzetközi üzletember találkozó.
...
KKV Kedd - Online marketing
2017.06.13.
|
Ipar utca 5 Budapest
Az ASTRA Nemzetközi piacokra felkészítő intenzív tréning utódaként, többéves hagyományokra építve indítottuk útjára tavaly októberben új workshop sorozatunkat, a KKV Keddet. A térítésmentes tréningen külpiacokon jártas hazai szakemberek, valamint az MNKH és az Enterprise Europe Network munkatársai osztják meg tudásukat és tapasztalataikat a résztvevőkkel. A rövid, gyakorlat orientált szakmai prezentációkat kötetlen beszélgetések, illetve kapcsolatépítési lehetőség követik.
...
Globális Fenntarthatósági Divathét melletti nemzetközi üzletember találkozó
2017.06.09.
|
Budapest, Váci u. 38, 1056
Az Enterprise Europe Network nemzetközi üzletember találkozót szervez június 9-én, a Globális Fenntarthatósági Divathét 2017 mellett.
...
I. MOBIL - Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás és Konferencia
2017.06.01.
|
Zalakerámia Sport - és Rendezvénycsarnok (8900 Zalaegerszeg, Stadion utca 3.)
Az I. MOBIL - Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás és Konferencia közel 4000 nm területen kerül megrendezésre, mely a zalaegerszegi járműipari tesztpályára, logisztikai központra és a régió járműipari és logisztikai potenciáljára építve egy hagyományteremtő rendezvénysorozat lesz.
...
Itt az ideje innovatívnak lenni!
2017.05.31.
|
Székesfehérvár
A rendezvény célja a régió kkv szektorának ösztönzése innovatív megoldások megvalósítására. A versenyképesség szempontjából elengedhetetlen, hogy ez a szektor saját, innovatív megoldásokkal álljon elő, legyen az akár új termék vagy szolgáltatás, új szervezeti modell vagy gyártási technológia. Őket segítve az innovációt ösztönző gazdasági környezetet, az üzleti lehetőségeket, az innovációs kultúra gazdag tárházát mutatjuk be a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál működő Innovációs Fórum által szervezett első rendezvényen, Székesfehérváron, a Gazdaság Házában.
...
Még több rendezvény ▹

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti lehetőségek Olaszországgal
Ma Magyarországon csaknem 3 ezer olasz tulajdonú cégnél mintegy ...
Szorosabb gazdasági együttműködés Csehországgal
A Brno-i Regionális Kereskedelmi Kamarából Debrecenbe érkező ...
Az Európai Bizottság kérdőíve a COSME-ról
Megjelent az Európai Bizottság COSME programot értékelő kérdőíve, ...
Még több hír ▹