Hungary
HU EN

EU FashionMatch 8.0 @ Modefabriek Amsterdam

Az eddigi sikereket követően az Enterprise Europe Network (EEN) ismét örömmel hívja meg Önöket az amszterdami Modefabriek keretein belül megrendezésre kerülő EU FashionMatch 8.0 kiállítás és üzletember-találkozóra. A rendezvényen alkalmuk nyílik a világ minden részéről érkező – divatiparban aktívan jelen lévő – cégek, potenciális üzleti partnerek megismerésére.

A Modefabriek –  a divatiparban – újításaival és jellegzetes programjaival lett a vezető B2B kiállítás a Benelux régió területén. Erre a rendezvényre a divatszakma több mint 19000 képviselője látogat el egész Európa, Németalföld és a tengerentúli területekről is, ahol a standokon több mint 500 márka/védjegy kerül bemutatásra.

A tavalyi rendezvényről bővebben: https://www.youtube.com/watch?v=jA66Rm07yL4

Az EU FashionMatch keretein belül előre megszervezett üzleti találkozók lehetőséget adnak arra, hogy a lehetséges üzletfelek közül az Önök számára legígéretesebb partnerekkel tárgyalhassanak. A résztvevőknek egy katalóguson kívül lehetősége van 3 mintadarab bemutatására a találkozók idejére felállított standunkon.

 

MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI?

  • Lehetőség a nemzetközi divathálózatának terjeszkedésére.
  • Alkalmat ad lehetséges üzletfelek megismerésére.
  • Határon túli kapcsolatok és együttműködések kezdeményezése.
  • 20 perces, előre megszervezett üzleti megbeszélések.
  • A Modefabriekon való jelenlétét társíthatja új ügyfelekkel, potenciális partnerekkel való találkozással.
  • A Modefabriek kiállítói is csatlakozhatnak, a találkozók áthelyezhetők és a standoknál is lebonyolíthatóak.

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az érdeklődőknek lehetősége van egy – ingyenes – profil létrehozására a https://fashionmatch-8thedition.b2match.io/ honlapon, ahol megtekinthetik a többi résztvevő adatlapját is, ami alapján az Önök számára érdekesnek és ígéretesnek tűnő feleknél időpontot kérhetnek az üzleti találkozóhoz. Az időbeosztás szerinti megbeszélésekre a Modefabriek kiállítás FashionMatch csarnokában kerül sor.

 

Jelentkezési határidő: 2019. január 17.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az EU FashionMatch résztvevőinek ingyenes a belépés a Modefabriek kiállításra. A főbejáraton (Europaplein8) való belépéssel fognak felkerülni a rendezvény vendéglistájára, miután az EEN megerősítette a jelentkezésüket.

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti út Japánba biotechnológiai klaszterek és ...
A Jokohamában tartandó „BioJapan” kiállítás ...
Innovációs támogatások - tájékoztató nap a Bay ...
A Bay Zoltán Kutatóintézet együttműködésével 2018-ban indult el a ...
START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
Még több hír ▹