Hungary
HU EN

Fókuszban a munkahelyi biztonság és egészségvédelem

Módszerek, eredmények, jó gyakorlatok a munkavédelem a munkabiztonság területéről. Székesfehérváron, a Gazdaság Házában kerül sor a „Biztonsági kultúra és tudatosság a profit érdekében” című szemináriumra, az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) Nemzeti Fókuszpontja rendezésében, 2017. május 24-én (szerda), 10 órától.

A szemináriumra vállalkozások vezetőinek, munkavédelmi szakembereinek jelentkezését várjuk.

Az Európai Munkavédelmi Ügynökség Nemzeti Fókuszpontja által szervezett szemináriumon azokról a módszerekről, eredményekről esik szó, amelyek hozzájárulnak a munkahelyen a biztonsági kultúra és tudatosság kiépítéséhez, fejlesztéséhez. Az e téren szerzett tapasztalataikat magyarországi vállalkozások munkavédelmi vezetői mutatják be. A helyes gyakorlatok megismertetése segíthet abban, hogy Ön is eredményesen alkalmazza munkahelyén a munkavédelmi oktatási, az egészségfejlesztési programokat.

A megfelelő munkavédelemnek a nagyobb és a kisebb vállalkozások számára egyaránt jelentős gazdasági előnyei vannak. Tanulmányok becslései szerint megtérülnek a munkahelyi biztonságba és egészségvédelembe történő befektetések, a biztonság és egészség javításának költség-haszon mutatója kedvező. A kockázatok kezelésének felelősségét alapvetően a munkáltatók és a felső vezetés viseli, a munkavállalók aktív részvétele nélkül azonban erőfeszítéseik kudarcra vannak ítélve.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ, jelentkezés: Buda Csilla (22) 510-310, csilla.buda@fmkik.hu

Jelentkezés az alábbi linken: http://www.fmkik.hu/hu/fmkik/rendezvenyek/munkavedelmi-szakemberek-vallalatvezetok-figyelmebe-fokuszban-a-munkahelyi-biztonsag-es-egeszsegvedelem-12911/jelentkezes

Térkép

Kapcsolódó dokumentumok

Üzleti ajánlataink

Hírek

Innovative Medicines Initiative 2 pályázati ...
Az Innovative Medicines Initiative 2 (IMI 2) PPP kezdeményezés ...
Biotechnológiai klaszter üzleti út Japánba
A Jokohamában tartandó „BioJapan” kiállítás keretében az EU-Japán ...
Sikeres külpiacra lépés és vállalkozásfejlesztés
Díjmentes mentorálás az Európai Bizottság támogatásával ...
Még több hír ▹