Hungary
HU EN

Franchise Fair - Bécs

A Magyar Nemzeti Kereskedőház - Enterprise Europe Network szíves figyelmébe ajánlja a 2016. november 04. és 05. között megrendezésre kerülő Franchise Fair - Bécs kiállítást.

Időpont: 2016.11.04-05.

Helyszín: Bécs, Wiener Stadthalle, Vogelweidplatz 14 A

Jelentkezési határidő: 2016. június 30.

További információ: http://www.franchise-messe.at/en/home.html

 

Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 50%-ban támogatja a magyar franchise tulajdonosok standját Bécsben, november 04. és 05. között megrendezésre kerülő első Franchise Expo-n. Az érdeklődők máris regisztrálhatnak az eseményre. Tegye meg az első lépést, hogy meghódítsa az osztrák piacot, és partnereket találjon.

A vásár célközönsége az új, és a már meglévő franchise rendszerek tulajdonosai, és olyan vállalkozó szellemű magánszemélyek és cégek, akik gondolkodnak franchise hasznosításban. Ezzel kapcsolatban előadásokat is tartanak majd német nyelven.

 

Kiállítók

Jelentkezhet kiállítóként, a Franchise Fair célja a diverzifikáció - így valamennyi franchise ágazatot várják a szervezők. Osztrák és neves nemzetközi franchise márkák is jelen lesznek.

 

Miért érdemes részt venni?

  • Keresse meg a tökéletes franchise-partnert kiállítóként
  • Vezesse be márkáját az EU-s piacra
  • Ismerjen meg régi és új márkákat
  • Merüljön el a hálózatépítésben

2014-ben több mint 1.400 látogatója volt a Bécsi Franchise Vásárnak. Több mint 400 kétoldalú találkozóra került sor, amelyek know-how-átadáshoz, új kapcsolatokhoz és együttműködésekhez, franchise szerződésekhez vezettek.

Az Enterprise Europe Network ausztriai hálózata 1.400 Euro támogatást biztosít új európai kiállítók számára jelentkezési sorrendben a keretösszegük mértékéig. (Egy stand alapköltsége 1.580 Euro + ÁFA.) A regisztráció csak akkor válik elfogadottá, ha a cég részvételi díja beérkezik a vásár szervezőjéhez, a Cox Orange-hoz.

 

Amennyiben az Ön cége szívesen részt vesz ezen a rendezvényen, kérjük töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és küldje el számomra legkésőbb 2016. június 30-ig. A látogatók a kiállításon előre jelezhetik majd tárgyalási igényüket a franchise-rendszerek kiállítóival.

 

Bővebb információ:

Lengyel Anett 

Tel.: +36 20 278 7303

E-mail: lengyel.anett@trdehouse.hu

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹