Hungary
HU EN

Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) Tőkeakadémia 7

A HIPA immár 7. alkalommal rendezi meg Tőkeakadémia elnevezésű tőkebevonási szakmai tréningjét.

A tanfolyamot kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartjuk. A képzéssel célunk a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal.

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában a BÉT szakmai közreműködő partnerként vesz részt a programban már második éve. A szakmai ismereteket bővítését a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, ill. a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az ABSOLVO Consulting Kft. vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. A résztvevőknek alkalmuk lesz továbbá cégük, projektjük prezentálására, melyre vonatkozóan szakmai visszajelzéseket is kapnak a trénerektől.

 

Tervezett tematika:

  • 2018. május 30-31..: Tőkebevonási alapok, pénzügyi lehetőségek, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program
  • 2018. június 13-14.: Tőkebevonási folyamat, cégértékelés cégprezentáció, exit, start up inkubátorok, cégértékesítés, tőkebefektetések, case studyk

 

Az esemény helyszíne: Hotel Visegrád (2025 Visegrád, Rév u. 15.)  

Részvételi díj:

45 000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi április 27-ig és a díjat átutalja május 6-ig

65.000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi május 22-ig és a díjat a rendezvény időpontjáig átutalja.

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 4 napos tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

 

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezésüket várjuk a hip@hipa.hu e-mailcímre vagy a programfelelősnél.

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 20 218 0697.

Jelentkezési határidő: 2018. május 22.

A képzés Programtervezetért, illetve a Jelentkezési lapért, kérjük, látogasson el a HIPA honlapjára.

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Elindult Startup Campus Global Program
Budapest, London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu, Shenzhen ...
EU által támogatott üzleti út Japánba 2019 ...
Az EU Gateway | Business Avenues egészségipari/orvostechnológiai ...
EU által támogatott üzleti út Koreába 2019 ...
Az EU Gateway | Business Avenues egészségipari/orvostechnológiai ...
Még több hír ▹