Hungary
HU EN

Open4Business Üzletember Találkozó és Konferencia Pécs 2017. október 4-6.

A tavaly ősszel megrendezett esemény sikerei és a pozitív visszajelzések arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén újra lehetőséget biztosítsanak a magyar és szomszédos országok vállalkozóinak partnerségek, üzleti kapcsolatok kialakítására.

Helyszín: Pécs, Magyarország, Majorossy utca 36.

Időpont: 2017. október 4-6.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 22.

Regisztráció: https://www.b2match.eu/open4business

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network szakértői hálózat Dél-Dunántúli irodája szervezésében ez év októberében a tavalyinál még színesebb programokkal és még több tárgyalási lehetőséggel várja az érdeklődőket. A pécsi egyetemalapítás 650 éves jubileumi projektjének támogatásával 2017. áprilisában megalakult PTE Diaszpóra Projekt Hálózat örömmel csatlakozott az idei „Open4Business” Üzletember Találkozó és szakmai konferencia szervezéséhez, mely előmozdítja az üzleti kapcsolataikat építeni kívánó magyar vállalkozások szinergikus gazdasági fejlődését nemzetközi színtéren.

Az üzletember – találkozó mellett plenáris ülések, fórumok, egyéni tanácsadások, céglátogatások és networking események is helyet kapnak, továbbá a rendezvény részeként idén sor kerül a Connect-IT IT klaszter konferenciára, a Design Pécs Hét eseményeire valamint kreatív ipari klaszterek találkozójára.

A rendezvény munkanyelve angol, de a programok jó része magyar nyelven zajlik. A kétoldalú üzleti tárgyalások szintén angol nyelven zajlanak, de ez a partnerek nyelvtudásának függvénye. A rendezvényen való részvétel teljes mértékben regisztrációhoz kötött.

Az idei témák, főbb szektorok:

  • gépipar
  • kreatív ipar
  • kereskedelem
  • női vállalkozók
  • klaszter együttműködések
  • innováció

Az esemény honlapja, mely a részletes programot tartalmazza, és amelyen keresztül regisztrálni lehet, a csatolmányban az oldal alján elérhető.

 

Bővebb információ:

Háfra László, Tel. +36-20-230-0663, email: hafra.laszlo@tradehouse.hu

Térkép

Kapcsolódó dokumentumok

Üzleti ajánlataink

Hírek

Kutatási ösztöndíj a gyógyszeriparban
Beadási határidő: 2017. december 22. ...
Enterprise Europe Network Kvíz
lsmerje meg az Enterprise Europe Network (EEN) ...
START2ACT energiahatékonysági verseny ...
Csatlakozz a START2ACT Nyári Kihívásához és legyen a tied akár ...
Még több hír ▹