Hungary
HU EN

Tőkeakadémia

Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére? Befektetőt keres vállalkozásához? Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez? Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára? Kíváncsi rá, hogy mit keresnek a befektetők? … akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tőkebevonási ismeretek témában tanfolyamot szervez 2015 novemberében. A tanfolyamot kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartjuk. A képzéssel célunk a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal. A cégek a programban való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A szakmai ismereteket a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, ill. a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. Továbbá aktív magyar és külföldi befektetők felé lehetőség nyílik közvetlen kérdéseket intézni.

Tervezett tematika:

2015. november 11-12..: Tőkebevonási alapok, forrásbevonás, pénzügyi lehetőségek, a befektető megnyerése, üzleti tervezés, piaci pozícionálás

2015. november 25-26.: Tőkebevonási folyamat, beruházási célzatú hazai és uniós források, cégprezentáció, exit-stratégia

Az eseménynek a Budapesttől 30 km-re található Visegrád Hotel ad otthont: www.hotelvisegrad.hu

Részvételi díj: 50.000 forint + áfa / fő.

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 4 napos tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, beérkezési sorrendben.

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2015. október 30.

Jelentkezésüket várjuk a hipa@hipa.hu e-mailcímre vagy a programfelelősnél.

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 1 872 6584    

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti út Japánba biotechnológiai klaszterek és ...
A Jokohamában tartandó „BioJapan” kiállítás ...
Innovációs támogatások - tájékoztató nap a Bay ...
A Bay Zoltán Kutatóintézet együttműködésével 2018-ban indult el a ...
START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
Még több hír ▹