Hungary
HU EN

Tour d’Europe - Tavola - Nemzetközi üzletember találkozó

Az EEN a sikeres Tour d'Europe rendezvénysorozat következő állomását a Tavola, fine food vásár alatt tartja meg, a belgiumi Kortjik-ban.

A Tour d’Europe rendezvénysorozat kiváló alkalom élelmiszer kereskedők számára, hogy hatékonyan tárgyaljanak élelmiszer és ital gyártókkal, melyek Európa összes országából érkeznek. A rendezvény személyes üzletember találkozókat (B2B) foglal magában, melyekhez a kereskedők igényeinek megfelelő termelő/gyártó partner kerül kiválasztásra. Európa minden országából a belgiumi Kortrijk városába sereglenek a termelők, hogy az Enterprise Europe Network kezdeményezésében megszervezésre kerülő, négyszemközti tárgyalásokon köthessenek üzletet.

Az elmúlt években a Tour d’Europe rendezvénysorozat nagyon sikeresnek bizonyult Rotterdamban, Skóciában, Stockholmban, Palermoban és Kölnben, az Anuga mellett is.

Ezúttal a Tour d’Europe a Tavola élelmiszer kiállítással párhozamosan kerül megrendezésre. A Tavola egy egyedi minőséget képvisel, ugyanis kizárólag a prémium élelmiszerekre fókuszál. A piacvezető termelők mellett a kis, kézműves gyártók jelenléte biztosítja a szokatlanul széles kínálatot és a magas minőséget. Az új termékekre és a kimagasló termékélményre fókuszálva a Tavola megőrizte vezető szerepét az élelmiszer kereskedelem és catering rendezvények között. 

  • Kereskedőként/vevőként érdekli a rendezvény? Egyszerűen kezdjen böngészni a résztvevő vállalkozások között és válasszon magának tárgyaló partnert!
  • Termelők/gyártók csak abban az esetben vehetnek részt a programon, ha legalább 1-2 vevő visszaigazolja tárgyalási szándékát. 

Helyszín: Kortrijk Xpo, Belgium

Időpont: 2018. március 12-13.

Jelentkezési határidő: 2018. március 11.

Regisztrációs linkhttps://www.b2match.eu/tourdeurope-tavola2018

A nemzetközi üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az üzletember találkozón tárgyalást foglaló cégek a Tavola vásárra is jegyet kapnak!

Bővebb felvilágosításért, kérjük, keresse munkatársunkat:

Fehér Lajos Dániel, Tanácsadó, Mobil: +36 (20) 269 2812, E-mail: feher.lajos@tradehouse.hu

 

Térkép

Üzleti ajánlataink

Hírek

Konzultáció a 2020 utáni uniós pénzügyi keretek ...
Az Európai Bizottság 2018-ban átfogó javaslatokat fog benyújtani ...
Elindult a START2ACT Téli Kihívása
Nyerj egy Amazon Echo-t! Ti hogyan spóroltok a fűtéssel a ...
Európai konzultáció
Az Európai Bizottság felülvizsgálja a mikro-, kis- és ...
Még több hír ▹