Hungary
HU EN

Új utakon az agrárium - Kutatási eredmények, fejlesztési források, innováció és termelékenység

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány a Nyíregyházi Egyetemmel együttműködve, idén második alkalommal agráripari szakmai napot szervez. „Új utakon az agrárszektor” címmel, melyen a kutatási eredmények mellett a fejlesztési forrásokról, az innovációs lehetőségekről is tájékozódhatnak az érdeklődők. A konferencia ideje alatt helyi termékek népszerűsítését szolgáló termékbemutatót és vásárt is biztosítunk a megjelenteknek.

Az agráripari szakmai program lehetőséget kíván biztosítani az aktuális kutatási eredmények hasznosulásának megismerésére a szektorban így többek között az ökológiai gazdálkodás, precíziós mezógazdaság, a fenntarható gazdálkodás témakörében adnak tájékoztatást neves szakértők, az érdeklődők számára. Ezek mellett az aktuális pályázati felhívásokról, az agrárágazat 2020-ig tartó fejlesztési időszakának aktuális kérdéseiről is hallhatnak a megjelentek. A hazai mellett román jó gyakorlatokat is bemutat a partnerintézmény kutatója. 

A szakmai napon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését a www. ostermelo.com/konferencia oldalon, legkésőbb 2017. október 27-ig várják a szervezők. További információ: Debreczeni Nikoletta, 42/799-150; 20/342 3442. e-mail. primomeu@chello.hu. Az esemény ideje alatt a helyi termékek bemutatóján termékkóstolásra és kedvezményes vásárlásra is lehetőség van. Igény esetén az egyetem laboratóriumainak látogatására is sor kerülhet, melyet szintén a regisztráció során szükséges jelezni..

 

A szakmai konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe, „Emberközpontú tudomány” és az Európai KKV-hét programsorozat hivatalos eseménye. A program a NAK Szaktanácsadói számára a 2017. év szabadon választható rendezvénye.

Az esemény fővédnöke: Dr. Fazekas Sándor, Földművelésügyi Miniszter,

A konferencia védnökei: Czomba Csaba, PRIMOM Alapítvány, kuratórium elnöke, Vassné Dr. Figula Erika, Nyíregyházi Egyetem, rektor, Rácz Imre, NAK Sz-Sz-B Megyei Igazgatósága, elnök

Térkép

Kapcsolódó dokumentumok

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹