Hungary
HU EN

Új utakon az agrárium - Kutatási eredmények, fejlesztési források, innováció és termelékenység

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány a Nyíregyházi Egyetemmel együttműködve, idén második alkalommal agráripari szakmai napot szervez. „Új utakon az agrárszektor” címmel, melyen a kutatási eredmények mellett a fejlesztési forrásokról, az innovációs lehetőségekről is tájékozódhatnak az érdeklődők. A konferencia ideje alatt helyi termékek népszerűsítését szolgáló termékbemutatót és vásárt is biztosítunk a megjelenteknek.

Az agráripari szakmai program lehetőséget kíván biztosítani az aktuális kutatási eredmények hasznosulásának megismerésére a szektorban így többek között az ökológiai gazdálkodás, precíziós mezógazdaság, a fenntarható gazdálkodás témakörében adnak tájékoztatást neves szakértők, az érdeklődők számára. Ezek mellett az aktuális pályázati felhívásokról, az agrárágazat 2020-ig tartó fejlesztési időszakának aktuális kérdéseiről is hallhatnak a megjelentek. A hazai mellett román jó gyakorlatokat is bemutat a partnerintézmény kutatója. 

A szakmai napon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezését a www. ostermelo.com/konferencia oldalon, legkésőbb 2017. október 27-ig várják a szervezők. További információ: Debreczeni Nikoletta, 42/799-150; 20/342 3442. e-mail. primomeu@chello.hu. Az esemény ideje alatt a helyi termékek bemutatóján termékkóstolásra és kedvezményes vásárlásra is lehetőség van. Igény esetén az egyetem laboratóriumainak látogatására is sor kerülhet, melyet szintén a regisztráció során szükséges jelezni..

 

A szakmai konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe, „Emberközpontú tudomány” és az Európai KKV-hét programsorozat hivatalos eseménye. A program a NAK Szaktanácsadói számára a 2017. év szabadon választható rendezvénye.

Az esemény fővédnöke: Dr. Fazekas Sándor, Földművelésügyi Miniszter,

A konferencia védnökei: Czomba Csaba, PRIMOM Alapítvány, kuratórium elnöke, Vassné Dr. Figula Erika, Nyíregyházi Egyetem, rektor, Rácz Imre, NAK Sz-Sz-B Megyei Igazgatósága, elnök

Térkép

Kapcsolódó dokumentumok

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti út Japánba biotechnológiai klaszterek és ...
A Jokohamában tartandó „BioJapan” kiállítás ...
Innovációs támogatások - tájékoztató nap a Bay ...
A Bay Zoltán Kutatóintézet együttműködésével 2018-ban indult el a ...
START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
Még több hír ▹