Hungary
HU EN

Üzleti kapcsolatok, üzleti sikerek - Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az üzletember találkozókból?

A szakmai konferenciák, kiállítások általános kísérő rendezvényei a kétoldalú üzletember (B2B) találkozók. Az Enterprise Europe Network Közép-Magyarországi Követe saját személyes példáján keresztül mutatja be, miért érdemes részt venni ezeken a rendezvényeken és hogyan lehet tudatos felkészüléssel a lehető legtöbb értékes kapcsolatra szert tenni pár óra leforgása alatt.

Jöjjön el az Enterprise Europe Network workshopjára és szerezzen gyakorlati tudást az üzletember találkozókon elérető eredményekről, ismerje meg a bevált jó gyakorlatokat, szerezzen Ön is új kapcsolatokat!

Időpont: 2018. március 27. (kedd) 10.00-14.00
Helyszín: Zwack Látogatóközpont, Budapest, Dandár u. 1, 1095

Célunk, a hallgatóság bevonásával, a jó gyakorlatok megosztásának ösztönzése, a felmerülő kérdések teljes körű megválaszolása.

Az előadást követően egy kötetlen ebéd mellett Önnek is lehetősége nyílik megismerni a többi résztvevőt, tapasztalatot cserélni, kapcsolatokat építeni.

A rendezvényen a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Tekintettel a helyek korlátozott számára, részvételi szándékát, kérjük, mielőbb jelezze az a térkép alatt található űrlap kitöltésével.

Program:

10.00-10.30        Regisztráció
10.30-10.45        Köszöntő, az Enterprise Europe Network bemutatása – Rigó Fanni, projektmenedzser, Enterprise Europe Network
10.45-11.45        Hogyan hozzuk ki a legtöbb egy üzletember találkozóból? – Ilcsik Csaba, vezérigazgató, WaterScope International Zrt.
11.45-12.00        Üzletember találkozók 2018-ban az Enterprise Europe Network szervezésében – Bán Dávid, tanácsadó, Enterprise Europe Network
12.00-12.30        Kérdések – Válaszok
12.30-14.00        Állófogadás

 

Bővebb felvilágosításért, keresse munkatársunkat:

Sütő-Nagy Kata
Kommunikációs tanácsadó
Mobil: +36 (20) 373-2699
E-mail: sutonagy.kata@tradehouse.hu

Térkép

Üzletember találkozók a gyakorlatban - workshop


Név
Telefonszám
Beosztás
Vállalkozás neve
E-mail cím

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti út Japánba biotechnológiai klaszterek és ...
A Jokohamában tartandó „BioJapan” kiállítás ...
Innovációs támogatások - tájékoztató nap a Bay ...
A Bay Zoltán Kutatóintézet együttműködésével 2018-ban indult el a ...
START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
Még több hír ▹