Hungary
HU EN

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK)

Az 1994-ben alapított FMKIK a közép-dunántúli régió meghatározó, vállalkozásokat segítő, szolgáltató szervezete. Küldetése a gazdaság szereplőinek általános érdekképviselete, valamint Fejér megye gazdasági fejlődésének elősegítése. A kamara alapvető feladata a szakképzés, a gazdaság-, a terület- és a kereskedelemfejlesztés, valamint a lobbizás terén való közreműködés.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai

Az FMKIK, a megyei vállalkozások gazdasági önkormányzata, mint

  • szolgáltató kamara naprakész információkkal, a fejlesztéshez szükséges eszközökkel, valamint az alkalmasságot növelő, tudást megújító képzésekkel segíti ügyfeleit és tagjait. Felügyeli és ellenőrzi, akkreditálja a gyakorlati képzésben résztvevő gazdálkodó szervezeteket, munkájukat képzési tanácsadással támogatja. Mesterképzést és mestervizsgáztatást végez. Részvételi lehetőséget biztosít számos cégbemutatón, hazai és nemzetközi kiállításon.
  • érdekvédő kamara a hatályos törvény alapján kötelességének tekinti, hogy lokális, országos és regionális dimenziókban is felemelje hangját általában a gazdaság, a gazdaság szereplőinek érdekében.
  • közösséget alakító kamara üzletember-találkozókkal, politikai és civil szervezetekkel tartott fórumokkal, rendezvényekkel, társadalmi és szakmai vitákkal segíti a gazdasági önkormányzat céljait.

Kiemelt szolgáltatásaik a régió gazdaságát fedik le. A főbb szektorok: IT-elektronika, vegyipar, műanyagipar, megújuló energia, gépipar, élelmiszeripar.

Honlap: http://www.fmkik.hu/hu/een

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹