Hungary
HU EN

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK)

Az 1994-ben alapított FMKIK a közép-dunántúli régió meghatározó, vállalkozásokat segítő, szolgáltató szervezete. Küldetése a gazdaság szereplőinek általános érdekképviselete, valamint Fejér megye gazdasági fejlődésének elősegítése. A kamara alapvető feladata a szakképzés, a gazdaság-, a terület- és a kereskedelemfejlesztés, valamint a lobbizás terén való közreműködés.

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai

Az FMKIK, a megyei vállalkozások gazdasági önkormányzata, mint

  • szolgáltató kamara naprakész információkkal, a fejlesztéshez szükséges eszközökkel, valamint az alkalmasságot növelő, tudást megújító képzésekkel segíti ügyfeleit és tagjait. Felügyeli és ellenőrzi, akkreditálja a gyakorlati képzésben résztvevő gazdálkodó szervezeteket, munkájukat képzési tanácsadással támogatja. Mesterképzést és mestervizsgáztatást végez. Részvételi lehetőséget biztosít számos cégbemutatón, hazai és nemzetközi kiállításon.
  • érdekvédő kamara a hatályos törvény alapján kötelességének tekinti, hogy lokális, országos és regionális dimenziókban is felemelje hangját általában a gazdaság, a gazdaság szereplőinek érdekében.
  • közösséget alakító kamara üzletember-találkozókkal, politikai és civil szervezetekkel tartott fórumokkal, rendezvényekkel, társadalmi és szakmai vitákkal segíti a gazdasági önkormányzat céljait.

Kiemelt szolgáltatásaik a régió gazdaságát fedik le. A főbb szektorok: IT-elektronika, vegyipar, műanyagipar, megújuló energia, gépipar, élelmiszeripar.

Honlap: http://www.fmkik.hu/hu/een

Üzleti ajánlataink

Hírek

Konzultáció a 2020 utáni uniós pénzügyi keretek ...
Az Európai Bizottság 2018-ban átfogó javaslatokat fog benyújtani ...
Elindult a START2ACT Téli Kihívása
Nyerj egy Amazon Echo-t! Ti hogyan spóroltok a fűtéssel a ...
Európai konzultáció
Az Európai Bizottság felülvizsgálja a mikro-, kis- és ...
Még több hír ▹