Hungary
HU EN

Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HBKIK)

A Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdú-Bihar Megye üzleti közösségének önkéntes gazdasági önkormányzata, szervezete. Érdekegyeztető, érdekközvetítő tevékenységével, gazdaságfejlesztő szolgáltatásaival hozzájárul a vállalkozói közösség, illetve a megye és a régió gazdaságának fejlődéséhez, sikeréhez.

A kamara kötelező feladatain túlmenően aktívan részt vesz a gazdaságfejlesztésben, a gazdaságot érintő stratégiai kérdések kidolgozásában, jogszabályok, területfejlesztési stratégiák és programok  véleményezésében regionális, megyei és helyi szinten, a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében.

A vállalkozások számára elérhető szolgáltatások érdekében több vállalkozásfejlesztési projektben is szerepel, kiemelt figyelmet fordítva a határ menti együttműködések erősítésére.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kiemelkedően jó partneri kapcsolatokat ápol a megyei, helyi önkormányzatokkal, tudományos intézményekkel, egyetemekkel, a különböző szakmai és érdekvédelmi egyesületekkel, külföldi kamarákkal, vállalkozásfejlesztési intézményekkel, nagykövetségekkel.

A HBKIK küldetése, hogy tagjainak a lehető legjobb szolgáltatásokat és szakmai tanácsokat nyújtsa. Vezető szerepet játszik a térségben egy olyan üzleti gazdasági környezet megvalósításában, melynek tagjai prosperálnak és hatékonyan versenyezhetnek belföldön és a világpiacon.

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásai:

  • Kiterjedt belföldi és nemzetközi kapcsolatrendszerrel, valamint széles körű szakmai tapasztalattal garanciát jelent szolgáltatásai színvonalára, illetve a kamara által közvetített üzleti információk hitelességére.
  • A kamara üzletember-találkozókkal, rendezvényekkel, társadalmi és szakmai vitákkal segíti a gazdasági élet szereplőit.
  • Szakképzés, mesterképzés
  • Érdekképviselet – Fogyasztóvédelmi Békéltető Testület és Etikai Bizottság
  • Külkereskedelmi okmányok hitelesítése
  • Széchenyi Hitelprogram termékek ügyintézése
  • Innovációs, kereskedelemfejlesztési tanácsadás

Honlap: http://www.hbkik.hu/hu/enterprise-europe-network/cikkek/europai-unios-vallalkozas-fejlesztesi-halozat-60912

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹