Hungary
HU EN

dr. Csipkés József

Cégcsoportunk a Holland Alma Kft. és Naturlalma Zrt. gazdasági társaságokból tevődik össze.

Fő tevékenységünk: faiskolai oltványok előállítása és betegségellenálló fajtákra alapozott termelési programok – kiemelten a Naturalma program – kidolgozása és megvalósítása.

Részletesebben:

Holland Alma Kft.: Faiskolai oltványok előállítása nyugat-európai minőségben. 20 év szakmai tapasztalattal, a legújabb fajták sokaságával. Magyarország piacvezető faiskolája. Képzett szakmai csapattal, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, számos faj és fajta tekintetében kizárólagos szaporítási jogokkal rendelkezünk. Évente közel 1 millió oltvány forgalom.   

Naturalma Zrt.: Feladata a termelési és értékesítési integráció megvalósítása, termelési technológiák kidolgozása és átadása a termelők felé, valamint folyamatos szaktanácsadás. Az NA Zrt. és HA közösen látja el a Naturalma Program termelői és fogyasztói marketingjét.  

A Naturalma Program, mely az alábbi célokat fogalmazza meg:

  • A termelők számára olyan új nemesítésű, az alma legfontosabb betegségeivel szemben ellenállóak –akár biotermesztésben is használhatóak -, alacsony termelési költséget,  kiszámítható jövedelmet.
  • A fogyasztó számára kiváló beltartalommal rendelkező, attraktív, alacsony növényvédőszer használat mellett előállított gyümölcsöt.  
  • A kereskedelemnek egy új piaci kategóriát, mely termékkör növényvédőszer használat tekintetében a bio-hoz közelít, ugyanakkor árában a hagyományos termékekkel közel azonos.
  • A környezettünknek számára hosszútávú fenntarthatóságot.

Szeretnénk mindezt úgy tenni, hogy a tanácsadás, termelés, marketing, értékesítés minden lépésében megfeleljünk a csökkentett szerterhelés mellett előállítható Naturalma fajtákra alapozott filozófiánknak: Harmóniában a természettel!

Követnek lenni elismerés, megtiszteltetés és másokért való tenni akarás egysége. A követi munka a jövőbe vetett hit pozitív megnyilvánulása, hisszük, hogy munkánkkal mások életét könnyebbé, eredményesebbé tehetjük és ezért teszünk is.

Miért előnyös ez vállalkozások számára?     

Egy professzionális csapat segítségére támaszkodhat a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében, fejlesztésében. Tanácsadással szolgálnak pályázati és finanszírozási kérdésekben. Mindezt a szolgáltatás teljes időtartama alatt ingyen!

Közös célunk: A SIKER!     

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹