Hungary
HU EN

dr. Csipkés József

Cégcsoportunk a Holland Alma Kft. és Naturlalma Zrt. gazdasági társaságokból tevődik össze.

Fő tevékenységünk: faiskolai oltványok előállítása és betegségellenálló fajtákra alapozott termelési programok – kiemelten a Naturalma program – kidolgozása és megvalósítása.

Részletesebben:

Holland Alma Kft.: Faiskolai oltványok előállítása nyugat-európai minőségben. 20 év szakmai tapasztalattal, a legújabb fajták sokaságával. Magyarország piacvezető faiskolája. Képzett szakmai csapattal, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk, számos faj és fajta tekintetében kizárólagos szaporítási jogokkal rendelkezünk. Évente közel 1 millió oltvány forgalom.   

Naturalma Zrt.: Feladata a termelési és értékesítési integráció megvalósítása, termelési technológiák kidolgozása és átadása a termelők felé, valamint folyamatos szaktanácsadás. Az NA Zrt. és HA közösen látja el a Naturalma Program termelői és fogyasztói marketingjét.  

A Naturalma Program, mely az alábbi célokat fogalmazza meg:

  • A termelők számára olyan új nemesítésű, az alma legfontosabb betegségeivel szemben ellenállóak –akár biotermesztésben is használhatóak -, alacsony termelési költséget,  kiszámítható jövedelmet.
  • A fogyasztó számára kiváló beltartalommal rendelkező, attraktív, alacsony növényvédőszer használat mellett előállított gyümölcsöt.  
  • A kereskedelemnek egy új piaci kategóriát, mely termékkör növényvédőszer használat tekintetében a bio-hoz közelít, ugyanakkor árában a hagyományos termékekkel közel azonos.
  • A környezettünknek számára hosszútávú fenntarthatóságot.

Szeretnénk mindezt úgy tenni, hogy a tanácsadás, termelés, marketing, értékesítés minden lépésében megfeleljünk a csökkentett szerterhelés mellett előállítható Naturalma fajtákra alapozott filozófiánknak: Harmóniában a természettel!

Követnek lenni elismerés, megtiszteltetés és másokért való tenni akarás egysége. A követi munka a jövőbe vetett hit pozitív megnyilvánulása, hisszük, hogy munkánkkal mások életét könnyebbé, eredményesebbé tehetjük és ezért teszünk is.

Miért előnyös ez vállalkozások számára?     

Egy professzionális csapat segítségére támaszkodhat a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében, fejlesztésében. Tanácsadással szolgálnak pályázati és finanszírozási kérdésekben. Mindezt a szolgáltatás teljes időtartama alatt ingyen!

Közös célunk: A SIKER!     

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹