Hungary
HU EN

Hall Cecília

A KONsys Kft. 2004-ben kezdte meg működését az alábbi területeken:

  1. Energia és Épületfelügyeleti rendszerek komplett kivitelezése
  2. Ipari automatizálás – PLC alapú rendszerek, átkapcsoló automatika
  3. Adatgyűjtő és 0,4kV elosztó berendezések gyártása, mérés-adatgyűjtés

2006 környékén egyre nagyobb igény jelentkezett a termelő vállalatok és épületegyüttesek részéről az energia menedzsment rendszerek iránt. Ekkor született meg az elhatározás, hogy a gyakorlati (hardver, szoftver, rendszerépítés) tapasztalattal rendelkező kollégák mellé szoftverfejlesztő kollégákat is felvettünk és kifejlesztettük saját energia menedzsment szoftverünket, az AVReporter-t.

Az AVReporter mára Magyarország piacvezető energia menedzsment szoftvere kb.: 80%-os a piaci részesedése. 

2012 egy újabb mérföldkő volt a cég életében, piac növelés és megtartás érdekében megkezdtük külföldi terjeszkedésünket. Nemzetközi rendszerintegrátor hálózatunk már lefedi Dél- Kelet Ázsiát, Indiát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Dél-Amerikát, USA-t, Kanadát és számos EU országot.

A folyamat természetesen nem zárult le, igyekszünk minél több országba eljutni. Ehhez kértük és kérjük az EEN segítségét: begyűjtjük az adott országra jellemző piaci információkat, feltérképezzük a potenciális kapcsolatokat. Ahol igény mutatkozik a termékre, oda már az EEN ajánlását követően személyesen is ellátogatunk, ezzel is növelve hitelességünket.

Az EEN nagyköveti kinevezés megtiszteltetés volt számomra és örömmel vállaltam a feladatot, hiszen így saját, pozitív tapasztalataimat adhatom át mindazoknak, akik szeretnének kijutni a külföldi piacokra.

Csak ajánlani tudom nekik az EEN-nel való kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást, hisz a központi adatbázisukba bekerülve, külföldi kapcsolathálójuk révén vállalkozásuk megtalálható lesz és ez kulcsfontosságú a mai világban.

Kisfilm: http://youtu.be/ypN_hCWJIm4

Weboldal: Angol http://www.konsys-international.com/home

Magyar http://www.konsys-international.com/hu_HU/kezdolap

 

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹