Hungary
HU EN

Horváth Ferenc

A FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. 1996. július 1.-én alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé.

A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek, nemzetközi szinten szállodaépítések beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé. Jelenleg a vállalkozás 96 főt foglalkoztat.

Cégünk 1994-óta foglalkozik kárpitos bútorváz gyártással kis és nagy tételben, nagy ülőgarnitúra gyártó cégek beszállítójaként. 1996-tól a FALCO és a MOFA Rt. márkaképviselőjeként szép eredményeket sikerült elérnünk mindennemű lapok értékesítésével. Nagykereskedelmi forgalommal 1998-óta rendelkezünk. Kamionokkal szállítunk az ország egész területén!

Szlogenünk: "GYORS ÉS PONTOS KISZOLGÁLÁS!"

Fejlődésünk töretlenségének az alapja az ismeretek folyamatos fejlesztése, a megváltozott üzleti környezethez való alkalmazkodás és minőségi munkavégzés. Megrendelőink minőségi elvárásait, valamint változó igényeit és megelégedettségét a folyamatos piaci információk begyűjtése és értékelése (mint eszköz) segítségével, folyamatosan javuló technikai és szociális adottságainkkal biztosítjuk.

A Cég a 90-esek évek óta kapcsolatban volt a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, 2000-ben a Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter megalakítását követően annak tagjává vált. 2004-től amikor a ZMVA elnyerte az Euro Info Centre iroda működtetését, annak szolgáltatásait is igénybe vette. 2008-tól az Enterprise Europe Network szolgáltatásainak igénybevétele már automatikus volt. Rendszeresen részt vett tájékoztató előadásokon, információs rendezvényeken, nemzetközi üzletember-találkozókon, szakmai tanulmányutakon. 2 db Partnership Agreement-je üzletember-találkozón szerzett kapcsolatokból jött létre, mindkét esetben beszállítót talált Horvátországból, illetve Szlovéniából.

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹