Hungary
HU EN

Horváth Ferenc

A FA-FERI Kft. története 1991. januárjában kezdődött, kezdetben 1 fővel, asztalos ipari munkák gyártása, valamint faipari alap- és segédanyagok forgalmazása céljából. 1996. július 1.-én alakult át a Társaság FA-FERI Kft.-vé.

A magas szakértelemre alapozva, Társaságunk széleskörű megismertetésével sikerült elérni, hogy nagyüzemek, nemzetközi szinten szállodaépítések beszállítójává váltunk, és megrendelőink köre folyamatosan bővült, egyre növekvő bizalommal fordultak Társaságunk felé. Jelenleg a vállalkozás 96 főt foglalkoztat.

Cégünk 1994-óta foglalkozik kárpitos bútorváz gyártással kis és nagy tételben, nagy ülőgarnitúra gyártó cégek beszállítójaként. 1996-tól a FALCO és a MOFA Rt. márkaképviselőjeként szép eredményeket sikerült elérnünk mindennemű lapok értékesítésével. Nagykereskedelmi forgalommal 1998-óta rendelkezünk. Kamionokkal szállítunk az ország egész területén!

Szlogenünk: "GYORS ÉS PONTOS KISZOLGÁLÁS!"

Fejlődésünk töretlenségének az alapja az ismeretek folyamatos fejlesztése, a megváltozott üzleti környezethez való alkalmazkodás és minőségi munkavégzés. Megrendelőink minőségi elvárásait, valamint változó igényeit és megelégedettségét a folyamatos piaci információk begyűjtése és értékelése (mint eszköz) segítségével, folyamatosan javuló technikai és szociális adottságainkkal biztosítjuk.

A Cég a 90-esek évek óta kapcsolatban volt a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal, 2000-ben a Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter megalakítását követően annak tagjává vált. 2004-től amikor a ZMVA elnyerte az Euro Info Centre iroda működtetését, annak szolgáltatásait is igénybe vette. 2008-tól az Enterprise Europe Network szolgáltatásainak igénybevétele már automatikus volt. Rendszeresen részt vett tájékoztató előadásokon, információs rendezvényeken, nemzetközi üzletember-találkozókon, szakmai tanulmányutakon. 2 db Partnership Agreement-je üzletember-találkozón szerzett kapcsolatokból jött létre, mindkét esetben beszállítót talált Horvátországból, illetve Szlovéniából.

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹