Hungary
HU EN

ifj. Palotás Sándor

Az agrár üzletágban Magyarországon vezető szerepet betöltő Déli-Farm Kft. állattenyésztéshez, ezen belül főképp a szarvasmarha ágazathoz kapcsolódó takarmányozási és tenyésztési szaktanácsadással, takarmány alapanyagok, késztakarmányok, tejpótló tápszerek, ásványi- és vitamin-kiegészítők, premixek, szarvasmarha szaporítóanyagok, valamint minden az állattenyésztéshez és tartáshoz kapcsolódó eszköz forgalmazásával foglalkozik. A cég takarmányforgalmazási üzletága a szakmai tudásra, a tanácsadásra épül. Önálló gyártási kapacitással nem rendelkeznek, alvállalkozókkal gyártatják saját receptúrájú termékeiket.

Emellett az állattartási eszközök és technológiák gazdaságoknak történő forgalmazása a másik fő terület. Ehhez viszonteladói hálózatot is kiépítettek, így a végfelhasználókat többféleképpen is el tudják érni. Kiváló exportlehetőség rejlenek az üzletágban, így a cég erőteljesen növekszik a külpiacokon. A társaság számára fontos, hogy a fejlődést innovatív eljárások bevezetésével biztosítsák. Terveiket és elképzeléseiket kutatásfejlesztéssel, valamint pályázatok segítségével valósítják meg. Piackutatással, személyes kapcsolatok révén szereznek információkat.

Követként tovább adhatom az eddig megszerzett tapasztalataimat.  Hiszek a hálózat sikerében, ezért egy követ a legjobb referenciát jelentheti. Fontos számomra, hogy más vállalkozások is eredményesek legyenek és együtt akár még sikeresebben jelenhetünk meg a nemzetközi piacon. 

Egy vállalkozás sikere sok munkával és kockázattal jár. Az EEN abban is segít, hogy az új piac szerzéshez szükséges munka célirányosabb legyen, a kockázatokat pedig jelentősen csökkenti. Így valóban a lényegre lehet koncentrálni. "Az EEN több, mint egy sikeres hálózat, egy valódi partner!"

Üzleti ajánlataink

Hírek

START2ACT Energiatakarékossági kihívás
A START2ACT Energiatakarékossági kihívás utolsó köre 2019. ...
EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Még több hír ▹