Hungary
HU EN

Juhászné Lipusz Marianna

A Detki Keksz Kft. üzeme Halmajugrán, Budapesttől kb. 90 km-re északkeletre található. Cégünk kekszeket és linzereket gyárt. Minden termékünk kimagasló minőségű, rendelkezünk többek között HACCP és IFS nemzetközi tanúsítványokkal. Az utóbbi évek termékfejlesztéseinél két fő irányvonalat követünk: az egészséges táplálkozás kielégítését célzó termékeket fejlesztünk és létrehoztunk egy gyerekvonalat - életkoronként kínálunk különböző kekszeket a gyerekeknek. Termékeinket Detki márkával forgalmazzuk, emellett számos sajátmárkás terméket is gyártunk.

Export piacaink kiépítésén folyamatosan dolgozunk. Elsősorban a környező országokba szállítunk, de megkezdtük termékeink Európán kívüli értékesítését is az ázsiai régióban és az arab térségben. Az elmúlt egy-két évben jelentősen felgyorsult a cég fejlődése: több EU-s pályázat segítségével összességében mintegy 1,3 milliárd forintos beruházást hajtottunk végre. A tulajdonosok úgy gondolták, hogy ideje még hangsúlyosabbá tennünk ezt a fejlődést azzal, hogy egy teljes arculatváltást hajtunk végre. Ez a folyamat várhatóan 2015 őszére befejeződik. Szintén ebben az időszakban lépünk majd piacra egy új, sós termékvonallal is.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy érdemesnek találtak az EEN követi cím viselésére. Örömmel tanulok azoktól a cégektől, akik előttünk járnak a fejlődés útján és örömmel osztom meg a tapasztalatainkat azokkal a cégekkel, akik követnek minket ezen az úton.

Egy jelmondattal foglalnám össze, miért érdemes a hozzánk hasonló KKV kategóriájú cégeknek az EEN szolgáltatásait igénybe venni: „Esélye mindenkinek van. Az EEN eszközrendszert ad a kezünkbe az esélyek maximális kiaknázására.”

Üzleti ajánlataink

Hírek

REACH-rendelet felülvizsgálatáról szóló ...
Ossza meg véleményét a REACH-rendelet működésének ...
A megszakadt ellátói és értékláncok azonosítása ...
Identification of disrupted supply and value chains ...
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban
Üzleti lehetőségek a Gazdasági Kalauzban ...
Még több hír ▹