Hungary
HU EN

Stratégiai partnereink

Munkánk során számos területen nyújtunk cégre szabott tanácsadást a hozzánk forduló vállalkozásoknak. Stratégiai partnereink saját szakterületeiken mély tanácsadással valamint audittal segítik a KKV-kat. Ismerje meg stratégiai partnereinket!

Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft

A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország vezető állami tulajdonú alkalmazott kutatóintézet hálózata, melynek célja az iparban közvetlenül felhasználható technológiák előállítása es kutatás-fejlesztési szolgáltatások nyújtása. A kutatóintézetek célja az innováció eszközeivel, technológiák rendelkezésre bocsátásával támogatni a hazai vállalkozások fejlesztéseit, versenyképességük növelését. Ennek érdekében hazai és nemzetközi kutatóintézetek illetve vállalatok együttműködésére épülő K+F+I projekteket valósítanak meg. Ügyfelei, azok a vállalkozások, melyek új technológiákat kívánnak fejleszteni és azokat használni is szándékoznak az üzleti tevékenységük során.
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási és Közhasznú Nonprofit Kft.

HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség

A HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség a tudásalapú termékek és szolgáltatások létrejöttét, hazai és külpiaci hasznosítását segíti elő a szellemi tulajdonra épülő innovációmenedzsment eszközrendszerével. A kizárólagos állami tulajdonban lévő társaság támogatja a vállalkozásokat kihasználatlan üzleti lehetőségeik felismerésében és a piaci kockázatok feltárásában, erős szellemitulajdon-védelmi portfólió kialakításában, hazai és külföldi oltalomszerzési stratégia felépítésében, az oltalomszerzést gátló körülmények vagy éppen a potenciális együttműködő partnerek azonosításában, valamint a birtokukban lévő szellemi vagyon felmérésében, értékelésében.
HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség Nonprofit Kft.

Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

"Egy ország sikere, a globális versenyben való helytállása jelentős mértékben attól függ, mennyire veszi komolyan az információtechnológiát, az infokommunikációt, az internetet. Mikro- és makroszinten, az egyén és az ország szintjén egyaránt ugyanaz a szabály érvényesül: minél inkább IT-tudatos egy ember, minél többet költ egy ország - a költségvetéstől a vállalatokig - információtechnológiára, annál versenyképesebb, fejlődőképesebb, és gazdagabb." Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.
Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja, a közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője. Iránytű, tudástár és kommunikációs szervezet az üzleti- és politikai döntéshozók támogatására és az informatikai szektor elismertségének javítására.
Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége

IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. 1990 óta a hazai gazdasági, műszaki és innovációs közélet aktív, ismert és elismert szereplője. Közhasznú tevékenységei négy stratégiai pillér köré csoportosulnak: logisztika, környezetvédelem, foglalkoztatásbővítés és a kutatás-fejlesztés. A pilléreket horizontális fogja át az oktatás, a minőségügy, mint támogató tevékenységek. Széles körű kapcsolatrendszere alapján hídképző intézményként működik: elősegíti a gazdaság keresleti és kínálati oldala közötti összeköttetést. Tevékenységei a hazai és európai uniós célkitűzésekhez illeszkednek, hazai és nemzetközi projekteket gondoz.
Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.

 

Üzleti ajánlataink

Hírek

Üzleti lehetőségek Olaszországgal
Ma Magyarországon csaknem 3 ezer olasz tulajdonú cégnél mintegy ...
Szorosabb gazdasági együttműködés Csehországgal
A Brno-i Regionális Kereskedelmi Kamarából Debrecenbe érkező ...
Az Európai Bizottság kérdőíve a COSME-ról
Megjelent az Európai Bizottság COSME programot értékelő kérdőíve, ...
Még több hír ▹