Hungary
HU EN

Szellemi tulajdon védelme

Gondolt már Ön innovatív terméke, szolgáltatása jogvédelmére? Tart attól, hogy újításait az esetleges versenytársak jogtalanul felhasználják?
Az Enterprise Europe Network tanácsadói segítenek Önnek, hogy megfelelő módon oltalmazza szellemi tulajdonát
Naprakész tudással segítjük Önt szellemi tulajdonának azonosításától kezdve, annak értékének meghatározásán át, a szellemi tulajdonvédelmi statégia kidolgozásáig és megvalósításáig.
Tájkoztató rendezvényeinken az elméleti alapkon túl gyakorlati tanácsokat is nyújtunk. Tanácsadóink személyesen is állnak a rendelkezésére. A személyes konzultáció során a helyzetfelmérésen túl a következő lépések meghatározásában is díjmentesen támogatják a hazai vállalkozásokat.

Magyarországon a szellemi tulajdon védelméért felelős kormányhivatal a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH), amellyel évek óta szoros partnerségi kapcsolatot ápolunk.

Az SZTNH küldetésének tekinti, Magyarország gazdasági növekedésének elősegítése érdekében, a szellemi tulajdon korszerű eszközrendszerének működtetését, a nemzeti tudásbázis és a kulturális vagyon hatékony védelmét, a kreativitás és az innováció felkarolását, a versenyképesség növelését, valamint a munkahelyteremtés támogatását. Az SZTNH a jelenleg hatályos jogszabály által meghatározott feladat-és hatáskörének értelmében számos területen nyújt szolgáltatásokat a szellemi tulajdonvédelem témájában. A szolgáltatásokról további részleteket a mellékletekben talál.

Üzleti ajánlataink

Hírek

EIT Digital Innovation Day 2018, az európai ...
Az európai innovációs aréna legnagyobb játékosait összefogó uniós ...
HIPA Tőkeakadémia interaktív képzés
Szíves figyelmébe ajánljuk a Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA ...
Cybersecurity 360 kiberbiztonsági kurzus
Az EIT Digital a Berkeley Egyetemmel közösen kiberbiztonsági ...
Még több hír ▹