Spark Funding Program 2024 – Űripari megoldások

 

Az ESA Spark Funding programon keresztül a vállalkozások 60 000 euró vissza nem térítendő, részesedésmentes támogatásra pályázhatnak, azért, hogy űripari megoldások segítségével fejlesszék vállalkozásukat, új terméket hozzanak létre, növeljék hatékonyságukat és felülkerekedjenek műszaki kihívásaikon. Számos olyan technológia, amelyet eredetileg az űripar számára fejlesztettek ki, ma már a mindennapi életünk részét képezi. Gondoljunk csak a mobilunkban lévő kamerára, a porszívóra, a vezeték nélküli fejhallgatóra vagy a memóriahabra. Eredetileg ezeket a technológiákat mind az űripar számára fejlesztették ki és csak később kerültek földi alkalmazásra.

 

Az Európai Űrügynökség (ESA) az űripari megoldások más szektorban történő hasznosításának támogatására hozta létre a Spark Funding programot. A projekt már Magyarországon is várja azokat a pályázókat, akik nyitottak az innovációra és az új technológiák átvételére az űriparból.

 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy egy profi és innovatív közösség részévé válj!

Amennyiben a program felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz!

Érdekel a program, de nincs közvetlen kapcsolatod az űripari szereplőkhöz? A Technology Broker segít a megfelelő szektor beazonosításában és a releváns partnerekkel való összekötésben.

A Technology Broker weboldalán https://esatechbroker.designterminal.org/ minden szükséges pályázati anyag elérhető, a projekthez kapcsolódó további információkkal együtt.

A jelentkezési határidő:

2024. március 18 23:59 (CET).

Kontakt: Páva Lőrinc, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.