Pályázati felhívás magyar kkv-k és startup cégek számára!

Tisztelt Partnerünk!

Amennyiben az Ön cége innovatív kkv, illetve startup, 60.000 eurós támogatásra pályázhat az EU-Innowwide-program keretében, hogy felmérje kutatási, vagy kereskedelmi projektjének életképességét.

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az EU piacra lépést támogatva, finanszírozási lehetőséget biztosít pályázat keretében kkv-k és startup vállalkozások számára. A pályázatot elnyerő cégek termékeik életképességi felmérésére, kutatási, validálási és üzletfejlesztési tevékenységekhez az INNOWWIDE programon keresztül juthatnak forráshoz. Ennek a projektnek a célja, hogy az innovatív európai kkv-kat a nemzetközi piacok élvonalába emelje  életképesség-értékelési projektek (VAP) finanszírozásával, az országok helyi érdekelt feleivel együttműködve, megteremtve a feltételeket az innovatív európai megoldások Európán kívüli piacokon való elterjedésének fokozásához.

Az Innowwide által finanszírozható támogatható tevékenységek listája a következő:

1.            Társulási és technológia átvételi előkészítő munka (innovációs és technológiatranszfer szolgáltatások)

2.            Piackutatás

3.            Megfelelőség-ellenőrzés

4.            Üzletfejlesztés

5.            Speciális promóciós anyagok készítése

A támogathatósághoz a pályázatoknak tartalmazniuk kell az 1., 2. és 3. szakasz (piaci és műszaki tevékenységek) elemeit, és tartalmazhatják a 4. és 5. szakasz (üzletfejlesztés és promóció) elemeit.

A kkv-knak/startupoknak helyi alvállalkozókkal kell együttműködniük. Amennyiben India a célország, ehhez segítséget nyújt a Global Business Inroads (GBI), amely indiai székhellyel rendelkezik, közvetlenül náluk az alábbi email címen lehet érdeklődni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az INNOWWIDE program benyújtási határideje 2023. október 17. 14:00 óra (CEST)

A pályázat elérhetősége: https://www.eurekanetwork.org/open-calls/innowwide-2023-call-02

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a pályázat és további kérdésük merül fel, úgy jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.email címen.

Üdvözlettel:

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.