Válasszon nyelvet

ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA 2024 kiállítás melletti nemzetközi üzletember találkozó

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként szíves figyelmébe ajánlja az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás mellé szervezett nemzetközi üzletember találkozót.

A HUNGEXPO Zrt., mint a hazai és közép-kelet európai kiállítási piac tradicionális és kiemelkedő szereplője együttműködve a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével és a Messe & Marketing Michael Pittscheidt szakmai támogatásával 2024. október 1-3. közt nyitja meg kapuit az első ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás.

A helyszín a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Budapesten.

Az ENVIROTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás célja, hogy a legfrissebb ágazati és iparági trendek, EU-s szabályozás (taxonómia, ESG, ESRS, CSRD), környezeti technológiák iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

Az idei esemény vendég országa a Holland Királyság.

 

Tematikák:

  • Körforgásos gazdaság, hulladékgazdálkodás
  • Vízgazdálkodás, szennyvízkezelés
  • Kármentesítési és barnamezős beruházások
  • Levegőminőség védelem
  • Környezeti mérés és elemzés
  • Energiahatékonyság, megújuló energia
  • Infrastruktúra-fejlesztés, fenntartható városok és települések
  • Élővízvédelem
  • Ökoinnovációk és startupok Közép- és Kelet-Európában

Az Enterprise Europe Network segítségével előre egyeztetett online és helyszíni B2B találkozók során új együttműködések és kapcsolatok építésére, a releváns partnerekkel történő célzott megbeszélésekre lesz lehetőség.

A helyszíni B2B időpontja: 2024. október 2. 13:00-17:00

Online B2B időpontja: 2024. október 3. 9:00-18:00

Regisztráció részletes angol nyelvű cégprofillal: https://environtec.hu/nemzetkozi-uzletember-talalkozo/

További információ:       Holly Sára, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

Dr. Gyenes Dávid Miron, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2024-10-01
Rendezvény vége 2024-10-03
HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket