Válasszon nyelvet

EEN Üzleti Klub - Dekarbonizáció, karbonlábnyom, energiahatékonyság Akciótervvel a sikeres pályázati részvételért

A világ, az EU és hazánk is célul tűzte ki a zöld gazdaságba történő átmenetet. A dekarbonizációs célok nem csak környezetvédelmi, de társadalmi és gazdasági szempontból is fontosak. Így már elkerülhetetlen piaci igény a globális ellátási láncba való bekapcsolódni vágyó cégeknek, a külföldi vevők beszállítóinak is, hogy akár KKV-ként is igazoljuk eziránti törekvéseinket és eredményeinket. 

Az Enterprise Europe Network célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. EEN Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozatunk az elmúlt évek kihívásaira válaszul, olyan témákat dolgoz fel meghívott szakértő előadókkal, amelyek valamennyi gazdálkodó szerv számára hasznos lehet.

Soron következő klubrendezvényünk témája:

  • Milyen üzleti, vállalati dekarbonizációs stratégiák és megoldások léteznek a KKV-k számára?
  • Megújuló energiák, energiahatékonyság és azon is túl - hogyan kapcsolódnak ezek a vállalat vagy a termék szintű karbonlábnyomhoz
  • Ha (zöld) banki finanszírozást, ezirányú pályázati támogatást vagy netán közbeszerzésen való indulást tervez valaki, milyen ESG elvárásokkal fog hamarosan szembesülni?
  • Hogyan lehet jó eredményt elérni ESG minősítéseken?

A workshop szorosan kapcsolódik egy konkrét április 15-ig pályázható az EEN ügyfelek számára kiírt energiahatékonysági pályázathoz, melyben ezen fenntarthatósági szempontok átvizsgálásra kell kerüljenek.

Ezekre a kérdéseket érinti több mint 20 éves vállalati fenntarthatóság és ESG tapasztalattal bíró szakértőnk, Fertetics Mandy, az Alternate ügyvezetője, konkrét gyakorlatokkal és példákkal színesítve előadását. 

Helyszín: HEPA székháza, Földszinti rendezvényterem (1027, Budapest, Kacsa utca 15-23.)

Regisztráció feltételei:

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról a rendezvényt megelőző héten küldünk értesítést.

Egyedi igény jelzése alapján online (Teams linken) is be lehet kapcsolódni a workshopba.

Rendezvény kezdete 2024-03-14 10:00
Rendezvény vége 2024-03-14 13:30
Regisztrációs határidő 2024-03-11

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket