Válasszon nyelvet

Open Innovation Challenge Health Revolution Congress - Nemzetközi konferencia és partnerkereső rendezvény 2024. május 16. (személyes) és május 21.-22.-23. (online) Barcelona, Spanyolország

A Health Revolution Congress  nemzetközi konferencia mellett partnerkereső rendezvényre kerül sor a katalán ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa) és partnerei szervezésében. Az eseményt az Enterprise Europe Network is támogatja.

Az Open Innovation Challenge típusú rendezvényen 11 szervezet keres (Lainco, Doole Health, DKV INNOLAB, Hospital Vall d' Hebron, Mutual Médica, Reig Jofre, Angelini Pharma, Laboratorio Gebro Pharma, Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, CONSORCI CORPORACIÓ SANITARIA PARC TAULI, Amgen) különböző új technológiai megoldásokat. A kétoldalú találkozók során lehetőség nyílik kapcsolatépítésre olyan gyógyszeripari, biotechnológiai vállalatokkal, innovatív kkv-kkal, kórházakkal, amelyek új technológiai megoldásokat keresnek a digitális egészségügyben.

A 11 szervezet és a felhívások elérhetőek az esemény nyitó lapjáról.

Időpont (személyes jelenléttel): 2024. május 16.

Időpont (online): 2024. május 21.-22.-23.

Helyszín: Sant Pau Modernist Complex - St. Antoni Maria Claret, 167, Barcelona

Regisztráció: https://health-revolution-congress.b2match.io/

 A regisztráció során a jelentkezőnek ki kell választania azokat a kihívásokat, amelyre pályázik, részletes magyarázatot adva a megoldásra. Fontos, hogy a vállalatok elutasíthatják azokat a pályázatokat, amelyek nem tartalmaznak részleteket, vagy nem közvetlenül a kihívásra irányulnak. A piactérre kötelező profilt feltölteni, ennek hiányában a spanyol szervezők nem validálják a jelentkezést.

Részletes gyakorlati tudnivaló: https://health-revolution-congress.b2match.io/page-4021

Bővebb információ: Szabó Eszter Anna, Tel. +36-20-250-1851, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2024-05-16
Rendezvény vége 2024-05-23
Regisztrációs határidő 2024-05-23

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket