Válasszon nyelvet

Amsterdam Free From Food 2022

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szíves figyelmébe ajánlja az Amsterdam Free From Food 2022 B2B eseményt, mely hibrid (helyszíni és online) formában kerül megrendezésre 2022. november 11-24. között.

A rendezvény az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg. A nemzetközi kiállítás remek lehetőségeket nyújt olyan kutató, kereskedő és vásárló résztvevők részére, akik érdekeltek a minden mentes (pl. laktóz, glutén, cukor, szója, stb.) élelmiszerek területén. A rendezvény továbbá kiemelten foglalkozik az alábbi témákkal:Minden mentes élelmiszerekNövényi alapú élelmiszerekÉlelmiszer összetevőkOrganikus élelmiszerekVegán élelmiszerekFenntartható étkezésFenntartható élelmiszer csomagolás Az esemény kitűnő alkalmat biztosít az ellátogató cégeknek, hogy nemzetközi kapcsolatokat és üzleti együttműködéseket építsenek ki előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében és megismerhessék az adott piac új trendjeit és sajátosságait. 

A rendezvény főszervezője a  Netherlands Enterprise Agency, szorosan együttműködve az Enterprise Europe Network szervezetével. 

Dátum: 2022. november 22-24.

Helyszín: Europaplein 24, Amszterdam, Hollandia

A kiállítás weboldala és regisztráció: https://amsterdam.freefromfoodexpo.com/home/

A B2B weboldala és regisztráció: https://amsterdam-free-from-food-2022.b2match.io/

Jelentkezési határidő: 2022. november 21. 

Enterprise Europe Network keretében regisztrációhoz kötött ingyenes látogatói és B2B részvétel biztosított, de egyénileg kiállítóként is lehetséges a jelentkezés, amiben a weboldalon keresztül a főszervezők tudnak segíteni.

https://amsterdam.freefromfoodexpo.com/exhibiting/

Az esemény nyelve angol. Kérjük, személyes részvételi szándékát előre jelezze, készítsen részletes és figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel. 

Technikai kérdésekkel és helyszíni segítséggel kapcsolatban keressen bizalommal. Ugrai Alexandra e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mobil: +3620/3705018

Rendezvény kezdete 2022-11-22 8:00
Rendezvény vége 2022-11-23 17:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket