Válasszon nyelvet

Horeca, Gastrofood, Enoexpo 2022 – Brokerage Event

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szíves figyelmébe ajánlja az Horeca, Gastrofood, Enoexpo 2021 eseményt, mely hibrid (helyszíni és online) formában kerül megrendezésre 2022. november 16-30. között.

A rendezvény az Enterprise Europe Network közreműködésével valósul meg. A nemzetközi kiállítás remek lehetőségeket nyújt olyan kutató, kereskedő és vásárló résztvevők részére, akik érdekeltek a vendéglátás és az élelmiszerek területén. A rendezvény továbbá kiemelten foglalkozik az alábbi témákkal:

  • Élelmiszeripar
  • Szállodaipar
  • Bor ipar 

Az esemény kitűnő alkalmat biztosít a résztvevő cégeknek, hogy nemzetközi kapcsolatokat és üzleti együttműködéseket építsenek ki előre egyeztetett kétoldalú B2B tárgyalások keretében és megismerhessék az adott piac új trendjeit és sajátosságait. A rendezvény főszervezője a POLITECHNIKA KRAKOWSKA, szorosan együttműködve az Enterprise Europe Network szervezetével. 

Dátum: 2022. november 16-30.

Helyszín: International Exhibition and Convention Centre EXPO, Krakkó, Lengyelország

A B2B weboldala és regisztráció: https://horeca-gastrofood-enoexpo-2022.b2match.io/

Jelentkezési határidő: 2022. november 25. 

Enterprise Europe Network keretében a B2B részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.Az esemény nyelve angol. Kérjük, személyes részvételi szándékát előre jelezze, készítsen részletes és figyelemfelkeltő profilt és foglaljon tárgyalásokat a résztvevő cégekkel. 

Technikai kérdésekkel és helyszíni segítséggel kapcsolatban keressen bizalommal. Ugrai Alexandra e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mobil: +3620/3705018

Rendezvény kezdete 2022-11-16 8:00
Rendezvény vége 2022-11-30 16:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket