Válasszon nyelvet

Bridge to Benefits 2023 Mesterkurzus új felhívása

Míg a nagyvállalati szektorban szinte már elvárás a fenntarthatóság kérdéseivel foglalkozni, addig a közepes-, kis- és mikro-vállalkozások működésében csak elvétve vagy nem tudatos tevékenységként található meg ez a horizontális szempontrendszer. Ezt a célt támogatva idén ismételten elstartol az innovatív tudásmegosztáson alapuló Bridge to Benefits Mesterkurzusunk, amelynek elsődleges célja a társadalmi és környezeti felelősséget érző kis- és középvállalkozásoknak gyakorlati támogatást nyújtani fenntarthatóságuk komplex fejlesztésében nagyvállalati, önkormányzati és civil szervezetek mentorálásával.

Az idei program is példaértékű vállalati-szervezeti együttműködés keretében megvalósul meg, több mint 20 mentorszervezet bevonásával lehetőséget teremtve a különböző szektorok, for-, és nonprofit szereplők közötti együttműködések kialakítására, erősítésére.

Felhívásunk keretében továbbra is olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat keresünk az ország egész területéről, akik érdeklődnek olyan fejlesztési lehetőség iránt, amelynek köszönhetően tevékenységük társadalmi és környezeti célok mentén fejlődik, emellett pedig nyitottak arra, hogy nagyvállalatok és civil szervezetek jógyakorlatait és tapasztalatait megismerjék, adott esetben adaptálják azokat.

További információ:

  • BKIK Projektmenedzsment Iroda: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-03-03
Rendezvény vége 2023-03-03

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket