Válasszon nyelvet

CEE Expo and b2b Forum

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. az  Enterprise Europe Network magyarországi konzorciumvezető partnereként tisztelettel figyelmébe ajánlja 2023.május 24-én, a HUNGEXPO C Konferencia Központjában ismét megrendezésre kerülő, a maga nemében egyedi és hiánypótló fenntartható városüzemeltetésre, energia- és költséghatékonysági intézkedésekre, okosvárossal kapcsolatos megoldásokra fókuszáló rendezvény, a City For The Future – CEE Expo & B2B Fórum eseményt.

A rendezvény célja, hogy olyan megoldásokat ismertessen meg az önkormányzatokkal, városüzemeltetéssel és -fejlesztéssel foglalkozó cégekkel, illetve szakemberekkel, melyek segítsgével településeinket olyan helyekké alakíthatjuk, ahol otthon érezhetjük magunkat és szívesen leéljük életünket. A rendezvény külön figyelmet szentel annak ténynek, hogy a kis településeknek, falvaknak jelentősen eltérő igényeik, problémáik és vízióik vannak, mint a nyüzsgő, több tízezres lakosú városoknak. A cél megfelelő megoldásokat hozni bármilyen méretű és adottságú település számára, amelyek rövid és hosszú távon egyaránt hozzájárulnak épített környezetünk fenntartható és jövőbe mutató fejlődéséhez.

A szakmai kiállítással párhuzamosan szakmai előadások és panelbeszélgetések várják a látogatókat, például testvérvárosi együttműködésekkel, energiahetékonysági intézkedésekkel kapcsolatban, valamint finanszírozási lehetőségekről (INTERREG, Visegrad Fund, Pénzügyminisztérium).

Látogasson el rendezvényre ingyenesen, gazdagodjon új ismeretekkel és építsen üzleti kapcsolatokat!

A rendezvény minden magyarországi és határon túli település polgármestere, önkormányzati képviselője, városüzemeltető cége, illetve városfejlesztéssel, digitalizációval, urban planninggel, okosváros megoldással foglalkozó szakembere számára nyitott és látogatóként ingyenes (nem feltétele sem kamarai, sem önkormányzati szövetségi tagság), csupán egy egyszerű online regisztrációhoz között.

Az Enterprise Europe Network és a HEPA, BKIK, PMKIK, HBKIK és MKIK által is szervezett B2B találkozókra szintén ingyenesen, regisztrációt követően csatlakozhatnak a szegmensben tevékenykedő cégek, érdeklődők.

Regisztráció: https://cee-expo-b2b-forum.b2match.io/

Csatlakozzon kiállítóként az idei év fő fenntartható településfejlesztéssel és -üzemeltetéssel, valamint okosváros megoldásokkal foglalkozó rendezvényéhez!

Elérhető támogatás a részvételi díj megfizetéséhez:

A BKIK az önkéntes tagjai számára, vagy újonnan belépő önkéntes tagjai számára támogatást nyújt a részvételi díj megfizetéséhez. A PMKIK tagjai számára átvállalja a kiállítói díjat.

A szervezők közt megtalálható a Cseh Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, a budapesti CzechTrade iroda, a Brnói Regionális kereskedelmi Kamara, a Dél-Morva Innovációs Központ (JIC), az Óbudai Egyetem és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével (TÖOSZ), melynek éves küldöttgyűlése adja a program egyik fontos gerincét. Partnerünk továbbá a BKIK, PMKIK, HBKIK, MAKE és az Enterprise Europe Network.

A rendezvényhez tartozó B2Match regisztrációs link már elérhető a www.cityforthefuture.com oldalon, a City For The Future Budapest 2023 résznél is.

Rendezvény kezdete 2023-05-24 1:00
Rendezvény vége 2023-05-24 23:00
Regisztrációs határidő 2023-05-23

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket