Válasszon nyelvet

Energetikai megoldások KKV-k számára

Az Enterprise Europe Network célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. 2023-ban Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozat az elmúlt évek kihívásaira válaszul, olyan témákat dolgoz fel meghívott szakértő előadókkal, amelyek valamennyi gazdálkodó szerv számára hasznos lehet.

Soron következő rendezvényünk témája:

Energetikai megoldások KKV-k számára
módszerek és eszközök az energiaválság leküzdésére

Előadók:
Juhász Márton
Üzletfejlesztési menedzser
és
Németh Gábor
Szolgáltatás és szerviz divízióigazgató
Schneider Electric

A rendezvényen résztvevők az általános jó gyakorlatok megismerésén túl, konkrét kérdéseikre gyakorlati válaszokat kaphatnak. A workshop elsősorban azon vállalkozások részére nyújt gyakorlati tanácsokat, amelyek működésükhöz, középfeszültségű áramot vételeznek.

Az előadást követő szendvicsebéd kiváló lehetőséget biztosít a többi résztvevő megismerésére, valamint az előadókkal az egyéni esetek megvitatására.

Helyszín: Budapest 2. ker. Kacsa utca 15-23 HEPA rendezvényterem (fsz.)

Időpont: 2023 febr. 22. 10:00-13:30

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges. A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról értesítést küldünk.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges február 17-ig:

https://barinfo.questionpro.com/t/AO5AtZwoSU

Felmerülő kérdéseivel, forduljon bizalommal munkatársunkhoz: Sütő-Nagy Kata, +36 (20) 280-2546, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-02-22 10:00
Rendezvény vége 2023-02-22 13:30

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket