Válasszon nyelvet

Adatvédelem a pénzügyekben – digitális megoldások

A programon tájékozódhat, hogy a napjainkban egyre nagyobb számban megjelenő digitális támadások ellen, hogyan védekezhet hatékonyan, milyen módszereket alkalmazhat a gyors és megbízható adatkezeléshez.

Adatvédelem a pénzügyekben – digitális megoldások

 

Időpont: 2024. január 30. 10.00 óra

 Helyszín: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, Konferenciaterem (Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. III. emelet)

 Program:

   9.30 óra regisztráció

10.00 óra Digitalizáció minden szinten – a DigitalTech EDIH szolgáltatásai

10.20 óra Biztonságos pénzügyek, adatbiztonság – milyen védelmet nyújt a Blockchain technológia a digitális támadások ellen? – Dr. Halász Rita, a Blockchain Magyarország Egyesület alelnöke

A szakmai programon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részt vehet személyesen vagy csatlakozhat online. Online részvétel esetén kérjük, kiemelten figyeljen e-mailcíme pontosságára, mert a csatlakozáshoz szükséges információkat az Ön által megadott címre küldjük.  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a résztvevők száma korlátozott. Amennyiben a résztvevők száma meghaladja a rendelkezésre álló keretszámot, a programot egy újabb időpontban, változatlan tartalommal ismételten megszervezzük. További információ: PRIMOM Alapítvány Mészáros Éva, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Rendezvény kezdete 2024-01-30 10:00
Rendezvény vége 2024-01-30 12:00
Regisztrációs határidő 2024-01-29 12:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket