Válasszon nyelvet

EEN Üzleti Klub - Adatmenedzsment, adatelemzés az élelmiszeriparban

Az Enterprise Europe Network célkitűzése a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése, nemzetközi kapcsolatrendszerük bővítése. 2023-ban Üzleti Klub néven indított rendezvénysorozat az elmúlt évek kihívásaira válaszul, olyan témákat dolgoz fel meghívott szakértő előadókkal, amelyek valamennyi gazdálkodó szerv számára hasznos lehet.

Soron következő rendezvényünk témája:

Adatmenedzsment, adatelemzés az élelmiszeriparban

 Előadók:

Tarcsi Ádám
Data-EDIH szakmai vezetője

és

Horváth Zsolt
HEPA Enterprise Europe Network

Az adatok ma már az üzleti döntéshozatal fontos tényezői. A megfelelő adatkezelési- és feldolgozási technológiák alkalmazásával a rendelkezésükre álló adatok hatékony kihasználásával a vállalkozások jelentősen javíthatják hatékonyságukat, optimalizálhatják folyamataikat.

A képzés során az alábbi kérdésekre segítünk választ adni gyakorlati példák, élelmiszeripari megoldások bemutatásával:

Mit jelent az adatmenedzsment a gyakorlatban, azaz az adatgyűjtés, adattárolás / adatvédelem, adatfelhasználás, adathasznosítás? Hogyan, milyen módszerekkel lesz ebből üzleti hozam? Hogyan használjuk ki az MI-ben rejlő potenciált? Mi egy MI/adat alapú technológia bevezetésének folyamata, lehetséges buktatói, eredménye, tanulságai?

A workshop szorosan kapcsolódik egy Európai kezdeményezéshez, az Európai Digitális Innovációs Központok (EDIH) programhoz, melynek célja, hogy segítse a hazai kis- és középvállalkozásokat a digitális megoldások adaptálásában. A Data-EDIH ezen belül az adatvagyongazdálkodás, adatmenedzsment terén szervez képzéseket és nyújt tanácsadási szolgáltatásokat.

Helyszín: Budapest 1027, Kacsa utca 15-23. HEPA Rendezvényterem (fszt.)

Időpont: 2024. április 16. 14:00-17:00

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges. A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról értesítést küldünk.

Regisztrálni az alábbi linken lehetséges április 12-ig:

https://forms.gle/9WvBGi3KABKzep7j9             

Soron következő klubrendezvényünk témája:

  • Mit jelent az adatmenedzsment a gyakorlatban, azaz az adatgyűjtés, adattárolás / adatvédelem, adatfelhasználás, adathasznosítás?
  • Hogyan, milyen módszerekkel lesz ebből üzleti hozam?
  • Hogyan használjuk ki az MI-ben rejlő potenciált?
  • Mi egy MI/adat alapú technológia bevezetésének folyamata, lehetséges buktatói, eredménye, tanulságai?

Ezekre a kérdéseket érinti szakértőnk, Tarcsi Ádám, a Data-EDIH szakmai vezetője, az ELTE Informatikai Kar kutatója, konkrét gyakorlatokkal és példákkal színesítve előadását.

Helyszín: HEPA székháza, Földszinti rendezvényterem (1027, Budapest, Kacsa utca 15-23.)

Regisztráció feltételei:

A kiscsoportos workshopon való részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztráció szükséges.

A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. A sikeres regisztrációról a rendezvényt megelőző héten küldünk értesítést.

Egyedi igény jelzése alapján online (Teams linken) is be lehet kapcsolódni a workshopba.

Felmerülő kérdéseivel, forduljon bizalommal munkatársunkhoz: Horváth Zsolt, +36 (20) 422-5877, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2024-04-16 10:00
Rendezvény vége 2024-04-16 13:30
Regisztrációs határidő 2024-04-11

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket