Válasszon nyelvet

Magyar-török üzletember-találkozó a Kocaeli Iparkamara delegációjának látogatása alkalmából

Időpont: 2024. május 8., szerda, 10.00 óra

Helyszín: HUNGEXPO, C Kongresszusi Központ, Földszint, F6-7 terem, 1101 Budapest, Albertirsai út 10

Szervező: MKIK Magyar-Török Tagozat, HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, Enterprise Europe Network, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Jelentkezési határidő: 2024. május 3., péntek, 10.00 óra

Nyelv: Angol

 
 

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, az Enterprise Europe Network és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével megvalósuló Magyar–török üzletember-találkozóra, melyre a Kocaeli Iparkamara üzleti delegációjának látogatása alkalmából kerül sor a HUNGEXPO-n, az Ipar Napjai kiállítás keretében, Budapesten.

Az eseményen lehetőség nyílik üzleti tárgyalások lebonyolítására a mellékelt listában szereplő török cégek képviselőivel.

A rendezvény nyelve az angol lesz, tolmácsolást nem biztosítunk.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
A résztvevő török cégek listáját mellékelten küldjük.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, illetve HEPA partnerek.

Várjuk rendezvényünkön, számítunk megtisztelő részvételére!

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.

A rendezvény kapcsán regisztrált adataik a Kiegészítő adatkezelési tájékoztató szerint kerülnek át kizárólag az abban meghatározott harmadik félnek.

További információ

MKIK Kapcsolattartó:

Tompa Máté nemzetközi koordinátor

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 1 474 5117

HEPA Kapcsolattartó:

Dr. Tamás Kinga

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 879 6234

Rendezvény kezdete 2024-05-08 10:00
Rendezvény vége 2024-05-08 12:30
Regisztrációs határidő 2024-05-03 10:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket