Válasszon nyelvet

A hálózat célja

Az Enterprise Europe Network elsődleges célja, hogy elősegítse az európai kis- és középvállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítését. A Hálózat tanácsadói szaktudásuk és helyi kapcsolatrendszerük révén támogatják a vállalkozásokat nemzetközi üzleti és technológiai együttműködések kialakításában. Az Enterprise Europe Network naprakész és valós információkat biztosít a közös piac kínálta lehetőségekről.

A hazai hálózat

Magyarországon az országos lefedettséget közel 15 éve 8 tagú konzorcium biztosítja. A közel 60 munkatárs szoros együttműködése garantálja az ország egész területén az egységesen magas színvonalú szolgáltatást valamennyi tanácsadási témában.

Keresse az Önhöz legközelebb eső irodánkat személyre szabott tanácsadásért

A nemzetközi hálózat

Az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvésiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 450 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 40 országban.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Tudjon meg többet a Hálózat működéséről: een.ec.europa.eu
Image

Az Enterprise Europe Network célja elsősorban a KKV-k támogatása, komplex rendszerben. A széleskörű feladatok ellátása csakis a vállalkozásokat segítő helyi és országos szervezetekkel együttműködésben lehetséges. Számukra partnerséget kínál a Hálózat. Az együttműködés része egyebek mellett a tevékenységekről, közös rendezvényekről, szolgáltatásokról szóló kölcsönös információadás- és terjesztés, ajánlás és továbbirányítás.

A hazai Hálózat 2020-21-ben 187 szervezettel együttműködésben segítette a hazai KKV-k előrejutását. Partnerbázisunkat folyamatosan bővítjük!

Referenciák

Legjobb referenciáink ügyfeleink sikerei. Az Enterprise Europe Network közreműködésével elért eredményeket rendszeresen sikertörténetek formájában tesszük közzé. Kövesse a hazai Hálózat LinkedIn odalát és legyen Ön is részese a sikernek!

Az Enterprise Europe Network Követi programja, közel egy évtizede fut hazánkban. A regionális Követek a helyi vállalkozói kör meghatározó szereplői. Jó példájukon keresztül népszerűsítik a Hálózat szolgáltatásait, valamint közvetítik a helyi vállalkozói kör igényeit.

Ismerje meg a Követi hálózat tagjait!

Sikertörténetek

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket