Válasszon nyelvet

Külkapcsolat-építő rendezvény – fókuszban a német és francia üzleti lehetőségek

Sikeresen az európai piacon címmel a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarával, valamint a Francia–Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával közösen külkapcsolat-építő rendezvényt szervez a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2023. június 6-án.

A német és francia üzleti lehetőségek mellett a résztvevők megismerhetik az upgrade2europe projekt eredményeit, amely a vállalkozások sikeres nemzetközi működését segíti számos eszközzel és ingyenesen elérhető oktatóanyaggal. A rendezvényen bemutatkozik az E-Dimension Kft. is, akik fő tevékenysége a villamosipari kivitelezés és kereskedelem. Családi vállalkozásként indultak, mára azonban legjelentősebb kapcsolataik kiterjednek Németországtól kezdve Svájcon át egészen Oroszországig.

A rendezvényre minden olyan vállalkozást szeretettel várunk, amely szeretné kiaknázni a külpiacokban rejlő lehetőségeket.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődőket korlátozott létszámban tudjuk fogadni.

Jelentkezési határidő: 2023. június 1.

Az esemény részletes programja és a jelentkezési felület elérhető a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján.

Kérdés esetén keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 30/455-1463-as telefonszámon.

Rendezvény kezdete 2023-06-06 10:00
Rendezvény vége 2023-06-06 14:00
Regisztrációs határidő 2023-06-01 17:00

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket