Válasszon nyelvet

London Business Trip

A szakmai út olyan magyar cégek képviselőinek szól, melyek a brit piac iránt érdeklődnek és export vagy befektetési terveiket szeretnék megvalósítani a szigetországban.

  1. nap: a delegáció tagjai vezető brit szakértők részvételével zajló egész napos szemináriumon és kapcsolatépítő programon vesznek részt Magyarország Londoni Nagykövetségén.
  2. nap: London legnagyobb kamarájában, a London Chamber of Commerce and Industry (LCCI) vértezi fel az üzletembereket első kézből származó piaci ismeretekkel és szervez a tagságából álló ületi körrel való kapcsolatépítő eseményt.

A május 10-i, a Nagykövetségen rendezett szakmai program az étkezéssel együtt térítés nélkül áll a delegáció tagjai rendelkezésre, a május 11-i, a HBBA által szervezett programelemek költségtérítés ellenében érhetőek el (57 £), a részletek a regisztrációs felületen találhatóak.

Az utazást,  szállást  transzfereket a delegáció tagjai  saját szervezésben és önköltséges formában rendezik.     

A delegáció célja a bilaterális kapcsolatok erősítése, hogy a magyar üzletemberek betekintést nyerjenek a brit üzleti környezetbe, valamint B2B rendezvény keretében konkrét üzleti lehetőségekről tárgyaljanak brit cégekkel tényleges üzleti eredményeket realizálva ezáltal.

 Regisztrációs és további információ az alábbi linken érhető el: https://www.eventbrite.co.uk/e/london-business-trip-tickets-571337033447

További információk:

Kardos Levente, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Holly Sára, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-05-09
Rendezvény vége 2023-05-11
Regisztrációs határidő 2023-04-28

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket