Válasszon nyelvet

Nemzetközi online üzletember találkozó - European Biotech & Pharma Virtual Partnering Conference 2023

Az EU-Japan Centre for Industrial Cooperation az Enterprise Europe Network tagjaként nemzetközi online üzletember találkozót szervez biotechnológia/gyógyszeripari cégek számára. Az egy hétig tartó online tárgyalásokon kívül lehetőség nyílik helyszíni tárgyalásokra is Osakában 2023. október 10-én.

Időpont: 2023. szeptember 25-29. (online) és 2023. október 10. – Osaka

Regisztráció: https://bio-pharma-osaka-2023.b2match.io

Japán második legnagyobb városaként Osaka a biotechnológia és a gyógyszeripar egyik fő gazdasági központja Japánban, és számos biotechnológiai klaszternek ad otthont.

Az Európából érkező üzletemberek előre egyeztetett időpontban folytathatnak kétoldalú tárgyalásokat személyre szabott tárgyalási naptár alapján a Kansai régióbeli japán cégekkel. A rendezvény kiváló alkalom innovatív technológiák bemutatására és lehetséges együttműködések megtárgyalására.

Az esemény az alábbi területekre fókuszál:

1. Drug discovery and drug discovery support

2. Regenerative medicine

3. Digital Therapeutics (DTx)

A regisztráció során a cég leíráson kívül termék/technológia vagy szolgáltatás profil kitöltésére is szükség van, a szervezők ellenőrzik, hogy a jelentkezők megfelelnek-e a feltételeknek.

Bővebb információ:

Szabó Eszter Anna
Tel. +36-20-250-1851
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rendezvény kezdete 2023-09-25
Rendezvény vége 2023-09-29
Regisztrációs határidő 2023-09-29

Regisztráció lezárva

HEPA
Csongrád
Fejér
Győr Moson
Hajdú-Bihar
Pécs
Primom
Zala
Image

Információk

Kövessen minket